Personal branding

Door middel van een talentanalyse zijn jouw talenten, drijfveren en persoonlijkheid in kaart gebracht. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf kunt profileren op de arbeidsmarkt. Hoe presenteer je jezelf, hoe kom je over op anderen, hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek en hoe zorg je dat jouw cv eruit springt? Al deze vraagstukken komen voor in ons personal branding traject.

        

Onze aanpak

De tijd dat een recruiter naar een cv kijkt, is aanzienlijk kort, dus hoe zorg je er nu voor dat jouw cv opvalt? Wij bieden trainingen aan waarbij jouw cv onder de loep wordt genomen en waarin wij jou adviseren hoe je cv verbeterd kan worden. Maar je cv is niet het enige dat essentieel is voor de personal branding. Door middel van een cv kom je binnen bij een organisatie, maar hoe presenteer je jezelf dan tijdens een kennismakings- of sollicitatiegesprek? Die eerste indruk is immers van essentieel belang. Ook dit komt aan bod tijdens het personal branding traject. Daarnaast worden de vragen tijdens een sollicitatiegesprek steeds pittiger. Door onze ervaring op werving & selectiegebied hebben wij getrainde recruiters die met jou zulke gesprekken kunnen nabootsen en oefenen. Na afloop van het personal branding traject begin je vol zelfvertrouwen aan jouw zoektocht op de arbeidsmarkt. 

Onderzoek

Uit onderzoek van TheLadders blijkt dat recruiters zes(!) seconden naar je cv kijken om te beoordelen of je geschikt bent of niet. Zij brachten door middel van eye-tracking in kaart wat er in die zes seconden gezien wordt. De uitkomsten lieten zien dat recruiters kijken naar je naam, jouw huidige of laatste functie, eventueel de begin- en einddatum daarvan, de functie die je vervulde en de opleiding die je hebt gedaan. Het is daarom essentieel dat je cv over een goede en logische opbouw beschikt. 

Wat een goede en logische opbouw van je cv is, komt aan bod in ons personal brandingstraject. 

Er is meer...

De talentanalyses geven inzicht in jouw talenten, drijfveren en persoonlijkheid, de personal branding maakt jou klaar voor de arbeidsmarkt, maar hoe bereik jij de arbeidsmarkt en wat speelt daar?

Lees meer over job hunting

Volg ons op Social Media