Job hunting

Wij beschikken over een groot netwerk, waardoor wij in staat zijn om jou met bijna elk bedrijf in Nederland in contact te brengen. Met name in de Legal, Finance en Process markten hebben wij veel contacten. Naast dit grote netwerk, zijn wij op de hoogte van vacatures bij bedrijven die niet zichtbaar zijn op vacaturesites. Bedrijven kloppen bij ons aan met een openstaande vacatures. Op deze manier kunnen wij jouw vraag matchen aan een openstaande vacature, waardoor jouw volgende carrièrestap gerealiseerd kan worden.

        

Onze aanpak

Door middel van de Talent Motivatie Analyse of Management Drives heb jij inzichtelijk gekregen wat jouw talenten en drijfveren zijn. Doordat dit een benchmark is ten opzichte van werkend Nederland wordt ook duidelijk waar jij uniek in bent en waar dus jouw kansen liggen. Deze kansen kunnen wij enerzijds koppelen aan een vacature die wij in onze database hebben. Anderzijds kan het zijn dat er niet direct een passende vacature is, maar dan kunnen wij jou wel in contact brengen met organisaties waar jij graag jouw carrière naar een hoger level wilt gaan tillen. Door middel van ons netwerk regelen wij voor jou een kennismakingsgesprek met een organisatie die bij jou past. Door het personal brandingstraject ben je klaargestoomd om deze stap vooruit te maken. 

Het netwerk van EIFFEL

img

Als onderdeel van EIFFEL beschikken wij over een netwerk met daarin alle opdrachtgevers van EIFFEL, van nu en in het verleden. EIFFEL heeft door de jaren heen een grote database gecreëerd met contactpersonen van bedrijven door het hele land. De focus ligt daarbij op de Legal, Finance en Process markten. 

Er is meer...

Wanneer je gebruik maakt van Vinder als carrièrepartner kun je meerdere stappen doorlopen. Van talent analyse, tot personal branding en uiteindelijk job hunting. Dit gehele traject doorloop jij niet alleen, hiervoor hebben wij gecertificeerde coaches. 

Lees meer over coaching

Volg ons op Social Media