Coaching

Wil jij aan de slag met jouw ambities of vraagstukken en kun jij daarbij hulp gebruiken van een externe sparringpartner? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Samen kijken we naar de problemen die er liggen en naar de oplossingen die er zijn maar je krijgt ook meer inzicht in jouw mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan talentanalyses, personal brandingstrajecten en job hunting, maar ook teamontwikkeling. Wij hebben opgeleide coaches in dienst die samen met jou door middel van een aantal gesprekken snel stappen kunnen zetten.

        

Onze aanpak

Al onze coachingstrajecten zijn op maat gemaakt. Wil jij inzichtelijk krijgen wat jouw talenten en drijfveren zijn, en wat jouw persoonlijkheid is maar daarnaast ook werken aan je personal branding? Dan maken wij een traject dat voldoet aan jouw eisen. Het kan ook zijn dat je gericht op zoek bent naar coaching in het vinden van een nieuwe baan of dat er binnen de organisatie bepaalde dingen spelen waarbij een onafhankelijke coach hulp kan bieden. Wij beschikken over gecertificeerde coaches die op uiteenlopende onderwerpen advies en ondersteuning kunnen bieden. 

Ervaring van onze klant

Via een aantal mensen van EIFFEL die bij mij werken, kwam ik in contact met Vinder. Ik ben op een punt gekomen dat ik een carrièreswitch wil gaan maken en heb mijn hulpvraag neergelegd bij Vinder. Al snel hebben we een afspraak gepland en heb ik een TMA gemaakt. De uitkomst van deze TMA heeft mij enorm positief verrast omdat 95% bleek te kloppen en ik mij hierin herkende. Naar aanleiding van deze uitslag heb ik een aantal zeer prettige gesprekken gehad waarbij ik me altijd erg op mijn gemak heb gevoeld ook op de momenten dat de consultant mij een spiegel voorhield. Door de manier waarop hij dit deed, ging ik niet in de verdediging maar ging ik er over nadenken. Het hele traject heeft ervoor gezorgd dat ik er nu van overtuigd ben dat het een goed moment is voor mij om van baan te gaan veranderen en dat de beren op de weg die mij hiervan weerhielden nu zijn verdwenen. Alles ligt open voor een leuke nieuwe uitdaging! Ik heb Vinder inmiddels aanbevolen aan een collega van mij.

Susan van Veenen
Teamleider Achmea

Er is meer...

Naast coaching op individueel niveau, zijn wij ook gespecialiseerd in het coachen van teams. Heb jij een uitdaging met jouw team, dan wil je er zeker van zijn dat het maximale uit je team wordt gehaald: 

Lees meer over Vinder als jouw Businesspartner

Volg ons op Social Media