Jouw carrièrepartner

Krijg je nog energie van je werk? Of ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Benieuwd wat jouw talenten en drijfveren zijn en wil je hetgeen dat jouw uniek maakt ontdekken én benutten? Wil je daarnaast meer uit jezelf halen en weten hoe je jezelf kunt profileren op de arbeidsmarkt en gebruik maken van ons grote netwerk? En bij dit alles ook gebruik maken van onze gecertificeerde coaches? Vinder als carrièrepartner helpt je verder! Lees hier meer over de vier diensten die wij aanbieden als carrièrepartner. 

img

Talentanalyse

Om onderscheidend te kunnen zijn is het van groot belang dat je van jezelf weet wat jouw talenten en drijfveren zijn. Bijvoorbeeld door een TMA of Management Drive maken wij dat inzichtelijk.

Lees meer

Personal branding

Een eerste indruk maken doe je maar één keer en deze indruk moet goed zijn. Wij helpen je bij het upgraden van je cv en trainingen in hoe je jezelf profileert op de arbeidsmarkt en in een sollicitatiegesprek. 

Lees meer

Job hunting

Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in de Legal, Finance en Process markten kunnen wij gericht op zoek naar een nieuwe uitdaging voor jou. Leg daarmee de basis voor de volgende stap in jouw carrière.

Lees meer

Coaching

Werknemers die aan de slag willen met hun ambities of vragen kunnen hulp gebruiken van een externe sparrings-partner. Met een gecertificeerde coach kijken we naar jouw uitdagingen en zoeken we naar oplossingen.

Lees meer

Praktijkcases

Volg ons op Social Media