Jouw businesspartner

Is jouw bedrijf op zoek naar de juiste talenten maar heeft het moeite om hen te vinden? Staat de organisatie een reorganisatie te wachten en wil je daarom jouw personeel een werk-naar-werktraject aanbieden? Wil je jouw medewerkers verder ontwikkelen zodat team excellence wordt bereikt of is duurzame inzetbaarheid een hot topic binnen jouw organisatie? Vinder als businesspartner helpt jouw bedrijf verder! Wij geloven dat talent de bron van prestatie is en dat door middel van de juiste mensen op de juiste plek het maximaal haalbare bereikt kan worden. Hieronder lees je over de vier diensten die wij aanbieden als businesspartner. 

img

Werving & Selectie

Ons werving & selectietraject bestaat uit vijf stappen. Van analysefase tot aanstellingsfase: ons werving- & selectietraject voor een vaste functie in een organisatie is kraakhelder. 

Lees meer

Werk-naar-werktraject

Een reorganisatie heeft gevolgen voor een organisatie, maar ook voor boventallige werknemers. Wij helpen bij het opstellen van een mobiliteitsplan en voeren het vervolgens ook uit.

Lees meer

Talentontwikkeling

Meten is weten. Met onze twee unieke methodes, de TMA en Management Drives, maken we talenten en drijfveren objectief zichtbaar en helpen we individuen en teams te excelleren.

Lees meer

Duurzame inzetbaarheid

Het wordt steeds belangrijker dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. Flexibel meebewegen met de veranderingen in de markt is niet makkelijk. Wij bieden hulp in dit traject.

Lees meer

Praktijkcases

Volg ons op Social Media