De vraag

Ziekenhuis Amstelland was niet alleen op zoek naar twee sterke financials, maar ook expliciet naar teamspelers om een hechte finance afdeling te creëeren. 

Via een relatie die naar tevredenheid zaken had gedaan met EIFFEL, zijn we bij Vinder terecht gekomen. Wij waren op zoek naar een Manager Finance, Control & Informatievoorziening en een Hoofd Planning & Control waarbij het van groot belang is dat deze goed samen kunnen werken. Er moest dus ook naar de ‘softe’ kant gekeken worden. Vinder is hier goed in geslaagd, tijdens de intake werden de juiste vragen gesteld zodat een goed beeld ontstond van wat we zochten. Een consultant van Vinder kwam persoonlijk langs om de CV’s van de gevonden kandidaten met ons door te spreken waarbij alle voors en tegens werden doorgenomen. De meeste CV’s voldeden aan onze verwachtingen en uiteindelijk hebben we op beide functies iemand kunnen aannemen die tot op de dag van vandaag goed functioneren en ook prettig samenwerken. De toegevoegde waarde van Vinder zat hem vooral in het feit dat de consultant goed luisterde en goed kon inschatten wat wij zochten. Hij dacht goed met ons mee en had snel inzicht in de situatie. De kracht zat dan ook vooral in de capaciteiten en kwaliteiten van de “searcher”. Daarnaast was de consultant van Vinder altijd bereikbaar en flexibel.

Ik zou Vinder zeker aanraden bij anderen!

Trudi Bremer
Hoofd Personeel & Organisatie Ziekenhuis Amstelland
Meer lezen?

Wilt u weten wat onze insteek is op werving en selectietrajecten? Kijk dan op onze diensten pagina.

DIENSTVERLENING

Vrijblijvende afspraak

Wilt u persoonlijk met ons verder praten over hoe we uw specifieke case zouden kunnen oplossen? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

CONTACT