De vraag

Team BI wil uitgroeien tot businesspartner. De teammanager vroeg ons om medewerkers te laten ontdekken hoe zij vanuit hun talent in deze versnelling kunnen bijdragen. 
“De ontwikkeling tot businesspartner vroeg om twee nieuwe rollen. Ik merkte dat mijn team moeite had om vanuit hun eigen kracht te kijken in welke rol de teamleden het best tot hun recht komen. Team Excellence heeft ons op twee manieren geholpen. Allereerst door medewerkers in een veilige omgeving zichzelf te doorgronden en tot inzichten te komen. Vervolgens was iedereen bereid om zijn persoonlijke inzichten in het team te delen. Daardoor bereikten we teaminzichten over hoe we als team verder komen. Maar ook hoe teamdoelstellingen sneller bereikt kunnen worden door de aangetoonde talenten te koppelen aan activiteiten waar die voor nodig zijn. Team Excellence resulteerde in een complete ‘competentiematrix’ van ons hele team die gebruikt wordt voor het dagelijkse werk. Nu kunnen nieuwe opdrachten worden gematcht met de competenties van de teamleden. Zo werken we altijd met het sterkste team. Dat heeft onze ontwikkeling tot businesspartner versneld.”
Klaas Nijmeijer
Teammanager Business Intelligence Achmea
Meer lezen?

Wilt u weten hoe wij medewerkers persoonlijk kunnen coachen? Kijk dan op onze diensten pagina.

DIENSTVERLENING

Vrijblijvende afspraak

Wilt u persoonlijk met ons verder praten over hoe we uw specifieke case zouden kunnen oplossen? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

CONTACT