Jouw nieuwe baan in 3 stappen

Ben je actief mobiel of boventallig? Dan ben jij
op zoek naar een nieuwe baan waarin jouw talenten
het verschil maken. Dit is een spannende uitdaging
waar jij niet alleen voor hoeft te staan. Samen met
Vinder en ons grote netwerk maak jij in 3 stappen werk
van jouw ambities, ongeacht je functie.

3 Stappen

Vinder helpt jou aan de juiste job, op het juiste moment. De basis van onze aanpak? Dat zijn jouw ambities en talenten. Die matchen wij met jouw perfecte carrièrestap: een baan waar jij energie van krijgt en snel je draai vindt. Als partner van veel bedrijven kunnen wij jou in contact brengen met ons netwerk. We gaan te werk aan de hand van drie stappen:
img

1. Talenten

Talenten zijn de bron voor prestaties en plezier in je werk. Wij laten jou een Talent Motivatie Analyse (TMA) maken en je gaat in gesprek met jouw talent-consultant. Het resultaat is een helder beeld van de talenten in een persoonlijk rapport, waarin duidelijk wordt wat jou uniek maakt.

2. Speelveld

Talenten komen tot bloei in de juiste werkomgeving. In gesprek met een arbeidsmarktspecialist match jij jouw talenten met interessante sectoren, merken en organisaties. Ook behoort het tot de mogelijkheden om een netwerkgesprek te voeren met onze netwerk- partners uit uiteenlopende sectoren. Het resultaat is focus op jouw ideale werkomgeving.

3. Actie

Van talenten naar prestaties. In een workshop bouw je jouw personal brand, verwoord je een heldere pitch en bouw je jouw aanvalsplan voor op de arbeidsmarkt. Na deze workshop ben je klaar om werk te maken van jouw talenten en ambities.

Een voorbeeld uit de praktijk

We kennen hem allemaal, Pieter van den Hoogenband, Olympisch zwemkampioen. Na zijn sportcarrière is Pieter gaan samenwerken met EIFFEL. Vinder is het zusje van EIFFEL. Pieter schets hieronder hoe hij een carrièreswitch maakte waarbij zijn talenten voorop stonden:
img


Als topsporter

Alles was vanaf mijn 15e gericht op 1 doel: goud op de Olympische Spelen. Door de juiste mensen om mij heen te verzamelen maakte ik deze ambitie waar. Ik werd drievoudig olympisch kampioen en won in totaal zeven medailles.

Als adviseur
Bij EIFFEL leerde ik over het bedrijfsleven en ontdekte ik dat mijn ervaring, gedrevenheid en passie voor de sport anderen inspireert. Zo maak ik het verschil in een nieuwe omgeving en blijf ik dichtbij mezelf. Ik krijg energie als ik mij kan inzetten voor organisaties die optimaal willen presteren.

Ervaringen met Vinder

Ik ben heel goed geholpen bij het aanbrengen van focus in mijn keuze voor een nieuwe uitdaging. Ik heb inzicht in wat ik wil, hoe ik dat graag aanpak via mijn talenten en waarom ik dat graag wil gaan doen.

John Niemeijer
Directeur Bedrijfsmanagement, Rabobank

Ik ben op een punt gekomen dat ik een carrièreswitch wil gaan maken en heb mijn hulpvraag neergelegd bij Vinder. Al snel hebben we een afspraak gepland en heb ik een TMA gemaakt. De uitkomst van deze TMA heeft mij enorm positief verrast omdat 95% bleek te kloppen en ik mij hierin herkende. Het hele traject heeft ervoor gezorgd dat ik er nu van overtuigd ben dat het een goed moment is voor mij om van baan te gaan veranderen en dat de beren op de weg die mij hiervan weerhielden nu zijn verdwenen. Alles ligt open voor een leuke nieuwe uitdaging!

Susan van Veenen
Teamleider Achmea

Investering

De investering voor het 'nieuwe baan in 3 stappen traject' is 495 euro. 
Bepaal nu jouw toekomst. Bespreek dit met je manager of neem direct contact met Bart van Hoof op. Bij voldoende aanmeldingen gaan we van start!

  088 045 6777                   bvhoof@vinder.nl