De vraag

Van een teamleider bij Achmea kreeg Vinder de vraag of we konden helpen met het inzichtelijk maken van haar talenten. Door middel van een aantal coaching gesprekken wilde ze duidelijk krijgen welke kant ze op wilde met haar carrière.

Via een aantal mensen van EIFFEL die bij mij werken, kwam ik in contact met Vinder. Ik ben op een punt gekomen dat ik een carrièreswitch wil gaan maken en heb mijn hulpvraag neergelegd bij Vinder. Al snel hebben we een afspraak gepland en heb ik een TMA gemaakt. De uitkomst van deze TMA heeft mij enorm positief verrast omdat 95% bleek te kloppen en ik mij hierin herkende. Naar aanleiding van deze uitslag heb ik een aantal zeer prettige gesprekken gehad waarbij ik me altijd erg op mijn gemak heb gevoeld ook op de momenten dat de consultant mij een spiegel voorhield. Door de manier waarop hij dit deed, ging ik niet in de verdediging maar ging ik er over nadenken. Het hele traject heeft ervoor gezorgd dat ik er nu van overtuigd ben dat het een goed moment is voor mij om van baan te gaan veranderen en dat de beren op de weg die mij hiervan weerhielden nu zijn verdwenen. Alles ligt open voor een leuke nieuwe uitdaging! Ik heb Vinder inmiddels aanbevolen aan een collega van mij.

Susan van Veenen
Teamleider Achmea
Meer lezen?

Wilt u weten hoe wij medewerkers persoonlijk kunnen coachen? Kijk dan op onze diensten pagina.

CARRIÈREPARTNER

Vrijblijvende afspraak

Wilt u persoonlijk met ons verder praten over hoe we uw specifieke case zouden kunnen oplossen? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

CONTACT